Nieuws

In verband met Corona is Cultureel centrum Agora gesloten tot en met dinsdag 9 februari.

Stembureau's. Op 15, 16 en 17 maart zijn er in Agora twee stembureau's gepland. Dat betekent dat op die dagen geen cursussen mogelijk zijn.

Jeu de boules. Op het trapveld achter Agora is een jeu de boules-baan aangelegd. Het is de bedoeling dat er veel gebruik van wordt gemaakt.

Wijkagent in Agora. Deze houdt elke eerste woensdag van de maand van 15.00 tot 16.00 uur zitting in Agora. Wegens Corona kan dit anders zijn. Bel voordat u wilt komen, even met Agora (070 3991682).

Boetseren. Altijd al graag in leuke groep willen werken met klei? Een kreatieve bezigheid waar je de mooiste beeldjes en voorwerpen kunt maken. Er is een ervaren docente aanwezig, om je op weg te helpen. Na droging wordt je werkstuk in een keramische oven gebakken en kan het evt.geglazuurd worden. Loop gerust even bij Agora binnen om te zien wat voor moois we maken. Er is nog plaats op maandagmiddag van 13.00 - 15.00 uur.

Schilderen. Op de maandagavond kunt u van 19.30 tot 21.30 u. een schildercursus volgen. Er is nog plaats voor nieuwe cursisten.

Aanmelden voor activiteiten kan via de website, maar doeltreffender is een e-mail aan agora@voorburgwest.nl

Gastdames en -heren gevraagd. Wie is bereid een ochtend, middag of avond in Agora als gastdame of -heer aanwezig te zijn? Dat hoeft niet iedere week te zijn; bij voldoende aanmeldingen is ook bij toerbeurt eenmaal in de twee of drie weken mogelijk.

U kunt ook kantoorruimte in Agora huren. Geschikt voor kleinschalige adviesdiensten, zoals rechtswinkel of sociale zaken..

Vlietzone. Zie de rubriek "wijkbewoners" voor de laatste stand van zaken.

OVERZICHT OVERIGE CURSUSSEN EN WORKSHOPS AGORA SEIZOEN 2020 - 2021


       Maandag  
   
Dinsdag  
   
Woensdag  
      
Donderdag  
 20.00 - 21.30 uur
                             
Donderdagavondlezing
18 februari: Schoonheid in eenvoud
11 maart: Louis Couperus, een biografie en aandacht voor enkele van zijn Haagse romans
Zie voor meer details de toelichting bij de activiteiten
Vrijdag  
   
Zaterdag  
   
Zondag