Nieuws

Nieuwjaarsreceptie. Op vrijdag 4 januari 2020 houdt de Wijkvereniging haar Nieuwjaarsreceptie van 16.00 tot 18.00 uur. Alle wijkbewoners zijn van harte welkom.

Op vrijdagmiddag 10 januari 2020 start om 13.30 uur een cursus schilderen naar model.

Ecologische groente en fruit. In Agora kunt u via Eco&Co kratten met groente en fruit afhalen.

Nieuwjaarsdéjeuner. Op vrijdag 10 januari is er in Agora een Nieuwjaarsdéjeuner vanaf 12.30 uur. Kosten voor dit vier-gangendéjeuner zijn € 17,50 per persoon. Graag tijdig aanmelden.

Boetseren. Altijd al graag in leuke groep willen werken met klei? Een kreatieve bezigheid waar je de mooiste beeldjes en voorwerpen kunt maken. Er is een ervaren docente aanwezig, om je op weg te helpen. Na droging wordt je werkstuk in een keramische oven gebakken en kan het evt.geglazuurd worden. Loop gerust even bij Agora binnen om te zien wat voor moois we maken. Er is nog plaats op maandagmiddag van 13.00 - 15.00 uur.

Schilderen. Op de maandagavond kunt u van 19.30 tot 21.30 u. een schildercursus volgen. Er is nog plaats voor nieuwe cursisten.

Gastdames en -heren gevraagd. Wie is bereid een dagdeel in Agora als gastdame of -heer aanwezig te zijn?

U kunt ook kantoorruimte in Agora huren. Geschikt voor kleinschalige adviesdiensten, zoals rechtswinkel of sociale zaken..

 
          


Cultureel centrum Agora is gebouwd in 1992, in het hart van Voorburg West en Park Leeuwenbergh, en is sindsdien een bruisend centrum voor activiteiten van allerlei aard en voor alle leeftijden. Er zijn bijzondere cursussen voor kinderen en volwassenen: koken, kunst en cultuur, fotografie, computercursussen, yoga en sport. Cursussen worden gegeven door deskundige docenten en mede mogelijk gemaakt door bevlogen vrijwilligers. Het is een ontmoetingsplaats voor buurtgenoten en wordt regelmatig verhuurd voor bijzondere gelegenheden. Het centrum wordt beheerd door de Wijkvereniging Voorburg-West.

Bij de lintjesregen op woensdag 26 april 2017 kregen twee bestuursleden van de Wijkvereniging Voorburg-West een Koninklijke Onderscheiding.