Nieuws

Nieuwjaarsreceptie. Op vrijdag 4 januari 2020 houdt de Wijkvereniging haar Nieuwjaarsreceptie van 16.00 tot 18.00 uur. Alle wijkbewoners zijn van harte welkom.

Op vrijdagmiddag 10 januari 2020 start om 13.30 uur een cursus schilderen naar model.

Ecologische groente en fruit. In Agora kunt u via Eco&Co kratten met groente en fruit afhalen.

Nieuwjaarsdéjeuner. Op vrijdag 10 januari is er in Agora een Nieuwjaarsdéjeuner vanaf 12.30 uur. Kosten voor dit vier-gangendéjeuner zijn € 17,50 per persoon. Graag tijdig aanmelden.

Boetseren. Altijd al graag in leuke groep willen werken met klei? Een kreatieve bezigheid waar je de mooiste beeldjes en voorwerpen kunt maken. Er is een ervaren docente aanwezig, om je op weg te helpen. Na droging wordt je werkstuk in een keramische oven gebakken en kan het evt.geglazuurd worden. Loop gerust even bij Agora binnen om te zien wat voor moois we maken. Er is nog plaats op maandagmiddag van 13.00 - 15.00 uur.

Schilderen. Op de maandagavond kunt u van 19.30 tot 21.30 u. een schildercursus volgen. Er is nog plaats voor nieuwe cursisten.

Gastdames en -heren gevraagd. Wie is bereid een dagdeel in Agora als gastdame of -heer aanwezig te zijn?

U kunt ook kantoorruimte in Agora huren. Geschikt voor kleinschalige adviesdiensten, zoals rechtswinkel of sociale zaken..


Onder de knop Activiteiten in Agora vindt u een overzicht van bijna alle cursussen en workshops die in het cultureel centrum worden georganiseerd. Er zijn daarnaast ook cursussen die pas kunnen beginnen als er voldoende belangstelling voor is. Meldt u aan als u interesse hebt voor een activiteit.

Informatie en aanmelding tel 399 16 82 of via de mail agora@voorburgwest.nl

Onder de knop Toelichting op Activiteiten vindt u een uitgebreide toelichting op alle activiteiten en een overzicht van eenmalige activiteiten en kortdurende workshops.