Nieuws

Filosofie basiscursus, Elf vrijdagochtenden van 10 tot 12u. start bij voldoende belangstelling.

Samen Loop voor Hoop op 26 en 27 mei. Agora zoekt mensen die meedoen aan een wandelestafette of die achter een kraam staan, alles ten bate van de kankerbestrijding

Ecologische groente en fruit. Vanaf 17 mei kunt u via Eco&Co weer kratten met groente en fruit in Agora afhalen.

Fiets/tourclub. Wie heeft er zin om vanuit Agora in clubverband af en toe een flinke fietstocht door de omgeving te maken?

Boetseren. Altijd al graag in leuke groep willen werken met klei? Een kreatieve bezigheid waar je de mooiste beeldjes en voorwerpen kunt maken. Er is een ervaren docente aanwezig, om je op weg te helpen. Na droging wordt je werkstuk in een keramische oven gebakken en kan het evt.geglazuurd worden. Loop gerust even bij Agora binnen om te zien wat voor moois we maken. Er is nog plaats op maandagmiddag van 13.00 - 15.00 uur.

Koningsdag. Op vrijdag 27 april staat Agora weer open voor Koningsdag. Van 9.30 tot 13.00 uur is iedereen welkom om dat te vieren. Voor de kinderen zijn er vele spelletjes te doen.

Gastdames en -heren gevraagd. Wie is bereid een dagdeel in Agora als gastdame of -heer aanwezig te zijn?

U kunt ook kantoorruimte in Agora huren. Geschikt voor kleinschalige adviesdiensten, zoals rechtswinkel of sociale zaken..

Aanmelden aktiviteiten
Persoonlijke informatie

Graag onderstaande velden invullen

kies aktiviteit / cursus

Ik geef mij op voor de volgende cursus / aktiviteit (voer naam, dag en tijdstip van de cursus in):

Betaling informatie

Onderstaande graag invullen als deelnemer niet zelf betaalt

Security

captcha
Powered by BreezingForms